80% e popullsisë konsultohen online para se të marrin një produkt ose shërbim.

 
 

FAQJA Web

 

Jepi një fytyrë biznesit tënd!

 
 
 
 
 
 

Pse më duhet një website?

 
Faqja web është vitrina juaj digjitale. Ajo është pikënisja e prezencës tuaj online. Me shtimin e opsioneve në treg për një produkt ose shërbim të vetëm, janë rritur edhe kërkesat e konsumatorëve. Me anë të multimedias e tekstit, një faqe online do ju sigurojë atyre një informacion të detajuar mbi biznesin tuaj, ku mund ta gjejnë dhe pse duhet ta zgjedhin. Plotësoni pritshmëritë e audiencës suaj dhe tejkalojini ato.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Informacioni formulohet për të qenë sa më konçiz dhe i saktë. Ai do të jetë i bazuar në kërkime strategjike dhe analiza paraprake për të kuptuar pozicionimin e biznesit tuaj. Website do të jetë i optimizuar për të performuar mirë në motorët e kërkimit ( SEO ) dhe i aftë për të suportuar të gjitha opsionet e avancuara të një faqe webi ( blog, e-shop, agjendë etj). Faqja web është e aksesueshme në desktop dhe e optimizuar për mobile.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog Manager

 
Krijoni artikuj të ndryshëm blogu tërësisht vetë. Editoni, përfshini foto, video e postoni një numër të palimituar blog postesh. Shpërndani artikujt në rrjetet sociale të biznesit tuaj. Komuniteti i ndjekësve tuaj do të zgjerohet dhe një kohësisht aktiviteti i biznesit. Organizoni paraprakisht kohën e publikimit të postimeve tuaja për të qenë më të organizuar. Nëpërmjet optimizimit të artikujve në SEO, performanca e faqes suaj në motorët e kërkimit bëhet akoma dhe më e lartë. Kështu do të keni gjithë vëmendjen që ju nevojitet.