Të gjithë personat që hasin një shërbim të mirë kanë 45% shanse të kthehen në klientë besnikë.

 
 

Produktiviteti

 

Maksimizo fitimin në minimumin e kohës

 
 
 
 
 
 

Contacts Manager

 
Gjurmo aktivitetin e audiencës tënde dhe menaxho potencialet e tua në mënyrën më të mirë. Qëndro në kontroll të gjithë ndërveprimeve të përditshme të klientëve, zbulo tendencat e tyre dhe filtroji në grupe për të dërguar mesazhe specifike te secili. Monitoro target grupet e çdo platforme përfshirë Facebook.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Control Center

 
Grumbullo informacion për aktivitetin e vizitorëve dhe regjistro kredencialet e tyre. Shiko të gjitha ndërveprimet në rrjetet sociale, aktivitetin në e-commerce, vizitat në faqen e webit dhe planifikimet në agjendën tuaj. Përditësoni me informacion klientët tuaj aktualë për t'i mbajtur të interesuar. Krijoni dhe monitoroni fushatat e çdo platforme në një vend të vetëm.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Staff managment

 
Koordinoni detyrat me çdo pjesëtar të stafit për produktivitet maksimimal. Nëse keni një faqe ekzistuese përsëri mund ta përdorni platformën si një panel kontrolli për biznesin tuaj. Duke hapur një llogari në fare pak minuta dhe integruar platformat ku biznesi juaj bën pjesë, mund të organizoni gjithçka all-in-one.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All-in-one App

 
Nëpërmjet aplikacionit në mobile ju nuk do të humbisni asnjë të re mbi biznesin tuaj. Qëndroni të përditësuar mbi aktivitetin tuaj dhe jepni direktiva kudo dhe kurdo, direkt nga telefoni juaj celular. Menaxhoni fushatat, proceset e blerjes (commerce) dhe agjendën për konfirmimin e takimeve (calendar).

Action Center do të shërbejë si pasqyra e lajmërimeve për ndodhi mbi aktivitetin tuaj. Çdo lajmërim të rëndësishëm mund ta postoni vetëm me një klik duke e kthyer në social post. Caller ID do t'ju ndihmojë duke shfaqur kredencialet e çdo klienti dhe paraqitur historinë e tij të bashkëveprimit me biznesin tuaj që prej fillimit. Kontrolloni dhe dirigjoni performancën tuaj në dashboard.