Online Multi-Presence - Digital Marketing - Business Productivity

 
 
Këtë muaj ka pasur mbi 90000 kërkime për hotelet dhe turizmin në Shqipëri - Mbi 30000 në muaj për gjetur restorante dhe gastronominë shqiptare. - Këtë muaj nga Shqipëria u kërkuan mbi 1200 herë dentistët në Shqipëri; ndërsa nga Italia u kërkuan dentistët shqiptarë më shumë se 1000 herë. - Në Tiranë çdo muaj, të interesuarit për të blerë shtëpi kërkojnë mbi 6000 herë në Google Blerësit e makinave, bëjnë më shumë se 40000 kërkime në muaj.