next21
 
 
 
 
 

TOTEM


Krijo një simbolike të bukur të sipërmarrjes tende në botën dixhitale. Paketa Totemit të pajis me një monopage all-in-one të dedikuar në botën dixhitale e cila do të të ndihmoje të reklamosh shërbimin që ofron si edhe të kesh një komunikim bazë me klientët e tu.

 
 
 
 
 

Multi prezencë online


Një platformë web all-in-one i kompletuar që nga faqja web përmbajta, design, SEO dhe prezenca sociale.

Benefitet kyçe


Eksperiencë e veçantë dhe e personalizuar të faqes web në çdo platformë.

SEO për faqen web dhe të gjitha rrjetet sociale; përfshirë edhe schema.org

60% më e shpejtë nga faqet normale të WordPress.

Hostim super performant dhe i sigurtë në Microsoft Azzure.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Marketing Online


Kthe çdo vizitor të faqes tënde web apo të rrjeteve sociale në klient. Me platformën Hashtag mund ti menaxhosh të gjitha nga një vend i vetëm.

Benefitet kyçe


Menaxhim dhe reklamim në rrejtet sociale e gjitha nga një platformë.

Kalendar takimesh dhe Call me Back për të mos humbur asnjë klient edhe kur biznesiyt është mbyllur ose nuk ke kohë të përgjigjes.

Qendër kontrolli me të gjitha të dhënat e biznesit tënd, qe nga vizitat e faqes web deri tek suksesi i posteve në facebook.

Whatsapp 4 Business të lidhur me website për të menaxhuar mesazhet dhe kontaktet e aktivitetit në një hapësirë të veçantë.
 
 
 
 
 

Produktivitet


Platforma Hashtag është e fokusuar të ofrojë një sistem të menaxhimit të klientëve 360º; që nga menaxhimi i kontakteve, menaxhimi i dokumentave e deri tek takimet me klientët.

Benefitet kyçe


Menaxhimi i kontakteve dhe historikut të komunikimit dhe ndërveprimit me ta. Në një vend të vetëm.

G-Suite. Gmail i personalizuar me emrin e biznesit tënd dhe të gjitha aplikacionet google që zevendësojnë Office 360oº dhe meë shumë.

App për IOS dhe Android, për të menaxhuar dhe kontrolluar sipërmarrjen dhe agjendën online edhe nga smartphone.

Mëso më shumë për paketën TOTEM.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fol Me Një Konsulent

 
 
 
Request appointment:
Date:
Select time:
Can't find a time?Leave your details
Fill contact information
The appointment was booked successfuly. You will be notified when the appointment is confirmed.