Projektet Tona

 
 
pr-sample13
Gripobllok
Gripoblock hyri në tregun farmaceutik shqiptar për herë të parë në 2018 nga Pharmavision Ltd. Duke qenë një antigripal, konkurrenca me produkte të ngjashme ishte jo e vogël...
 
 
 
pr-sample13
Wisdom University
Frymëzuar nga shkollat më të mira perëndimore, Kolegji Universitar “Wisdom” do të rindërtonte faqen web aktuale...
 
 
 
pr-sample13
Perfect Dent
Një nga bizneset që po përfiton më shumë nga vitrinat online është ai i klinikave dhe laboratorëve dentarë...
 
 
 
pr-sample13
Princi i Lumtur
Një edukim i mirë duhet të nisë që në fazat e para të jetës sonë. Kur vjen puna për këtë, kopshti “Princi i Lumtur” është ndër të vetmit i cili mendon për një edukim sa më të plotë të fëmijëve...
 
 
 
 
 
pr-sample13
DermaDeus
Konvertimi online i bizneseve që në hapat e para të aktivitetit është një mënyrë shumë e mirë për të kapur vëmendjen e një audience të gjerë...
 
 
 
pr-sample13
Celular.al
Për këtë kompani u fokusuam në reklamimin e produkteve dhe theksimin e benefiteve që diferencojnë këtë biznes nga konkurrentët e tjerë...
 
 
 
pr-sample13
CEP
Civic engagement platform (platforma e përfshirjes qytetare) është një organizatë jo-qeveritare e themeluar për ndjekjen e progresit të demokracisë në vendet e Ballkanit Perëndimor dhe mobilizimin e shoqërisë civile në rajon...
 
 
 
pr-sample13
Herbactil
Herbactil CGC është një suplement për rënien në peshë i tregtuar në Itali. Qëllimi i Herbactil ishte përditësimi i prezencës online dhe identitetit vizual duke synuar dhe një zgjerim të pikave të tregtimit në të ardhmen, kryesisht drejt vendeve të Europës Perëndimore...
 
 
 
 
 
pr-sample13
Coin
 
 
 
pr-sample13
AS Company
 
 
 
pr-sample13
Bar Bazaar
 
 
 
pr-sample13
Bicycle Shop
 
 
 
 
 
pr-sample13
Chauffeur Service albania
 
 
 
pr-sample13
Karçini Dent
 
 
 
pr-sample13
Melvin Flex
 
 
 
pr-sample13
MIA Clinic
 
 
 
 
 
pr-sample13
Wisdom Durres