next21
 
 
 
 
 
 

INTEGRATED

Integrohu totalisht në botën dixhitale duke e ndërtuar dyqanin tënd të plotë. Të gjitha shërbimet dhe mjetet e komunikimit në një vend duke u mundësuar klientëve të kryejnë pagesa online, sikur të ishin aty fizikisht.

 
 
 
 
 
 

Multi prezencë online


Një platformë web all-in-one i kompletuar që nga faqja web përmbajta, design, SEO dhe prezenca sociale.

Benefitet kyçe


Eksperiencë e veçantë dhe e personalizuar të faqes web në çdo platformë.

Krijimi dhe setup i rrjeteve sociale duke përfshirë Copy dhe veshje grafike.

SEO për faqen web dhe të gjitha rrjetet sociale; përfshirë dhe schema.org.

60% më e shpejtë nga faqet e WordPress

Hostim super performant dhe i sigurtë në Microsoft Azzure.

Blog i pa limituar dhe i integruar në platformë me Social posting, Facebook apps dhe modulet e reklamimit. Për më tepër, mundësi programimi të posteve të blogut.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Marketing Online


Kthe çdo vizitor të faqes tënde web apo të rrjeteve sociale në klient. Me platformën Hashtag mund ti menaxhosh të gjitha nga një vend i vetëm.

Benefitet kyçe

Menaxhim dhe reklamim në rrejtet sociale e gjitha nga një platformë duke ndërvepruar me klientët e tu direkt nga platforma.

Krijo fushata të ndryshme me coupon apo pop-up për të mbledhur leads të klientëve potencialë.

Email Marketing e lidhur me CRM për të nisur dhe për të programuar fushata email marketingu duke monitoruar performancën në kohë reale nga platforma.

Qendër kontrolli me të gjitha të dhënat e biznesit tënd, qe nga vizitat e faqes web deri tek suksesi i posteve në facebook.

Engagers përfshijnë klientët e tu me website dhe app që dëshiron. Përveç elementëve të Hashtag Platform mund të integrohet edhe Whatsapp 4 Business.
 
 
 
 
 

E-commerce dhe shitje


Me modulet e e-commerce dhe shitje (sales), bëhet shume e thjeshtë të shesësh produkte ose shërbime online, të prenotohen vizita, të menaxhosh porosi dhe të pranosh pagesat - nga zyra ose direkt nga app. Një lehtësim dhe eksperiencë e pashoqe për biznesin tënd.


Benefitet kyçe


Katalog produktesh dhe shërbimesh për të replikuar dyqanin tënd online. Produktet e tua shaqen në kanale të ndryshme, përfshirë edhe facebook shopping.

Menaxhim i porosive që vijnë nga të gjitha kanalet, përfshirë facebook. Shiko dhe komuniko me të gjithë ata që kanë lënë porosinë në mes.

Sistem automatik i menaxhimit të produkteve në magazinë. Në çdo blerje magazina online përditësohet automatikisht.

Mundësoji klientëve të kryejnë pagesa online me platformat (PSPs) më të sigurta në nivel botëror.

Menaxhimi i shitjeve të lejon që të menaxhosh të gjithë procesin e shitjeve të shërbimeve; që nga preventivët e deri tek menaxhimi i pagesave apo kësteve nga PC apo smartphone.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Produktivitet


Platforma Hashtag është e fokusuar të ofrojë një sistem të menaxhimit të klientëve 360oº; që nga menaxhimi i kontakteve, menaxhimi i dokumentave e deri tek takimet me klientët.

Benefitet kyçe

Menaxhimi i kontakteve dhe historikut të komunikimit dhe ndërveprimit me ta. Në një vend të vetëm.

Kalendar takimesh dhe për të mos humbur asnjë klient edhe kur biznesi yt është i mbyllur.

Call me Back për të mos humbur asnjë telefonatë edhe kur nuk ke kohë të përgjigjesh.

GSuite. Gmail i personalizuar me emrin e biznesit tënd dhe të gjitha aplikacionet google që zevendësojnë Office 360oº dhe më shumë.

App për IOS dhe Android, për të menaxhuar dhe kontrolluar sipërmarrjen dhe agjendën online edhe nga smartphone.

Menaxhim i stafit: Nëse ke një skuadër me të cilën punon, atëherë mund t'i japësh çdo anëtari akses dhe një agjendë në platformë dhe ti mund t’i monitorosh dhe menaxhosh direkt nga platforma.
 
 
 
 
 
 
 
 

Fol Me Një Konsulent

 
 
 
Request appointment:
Date:
Select time:
Can't find a time?Leave your details
Fill contact information
The appointment was booked successfuly. You will be notified when the appointment is confirmed.