next21
 
 
 
 
 
 

INDEX

Paketa Index është ideale për sipërmarrjet që ofrojnë shërbime dhe kanë ambicje për të ndërtuar një raport afatgjatë me klientët. Krijo një prezencë profesionale në botën dixhitale dhe ndërto raporte të forta me klientët nëpërmjet kanaleve të shumta të komunikimit që paketa Index ofron.

 
 
 
 
 
 

Multi prezencë online


Një platformë web all-in-one i kompletuar që nga faqja web përmbajta, design, SEO dhe prezenca sociale.

Benefitet kyçe


Eksperiencë e veçantë dhe e personalizuar të faqes web në çdo platformë.

Krijimi dhe setup i rrjeteve sociale duke përfshirë Copy dhe veshjen grafike.

SEO për faqen web dhe të gjitha rrjetet sociale; përfshirë edhe schema.org

60% më e shpejtë nga faqet e WordPress

Hostim super performant dhe i sigurtë në Microsoft Azzure.

Blog i pa limituar dhe i integruar në platformë me Social posting, Facebook apps dhe modulet e reklamimit. Për më tepër, mundësi programimi të posteve të blogut.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Marketing Online


Kthe çdo vizitor të faqes tënde web apo të rrjeteve sociale në klient. Me platformën Hashtag mund ti menaxhosh të gjitha nga një vend i vetëm.

Benefitet kyçe


Menaxhim dhe reklamim në rrejtet sociale e gjitha nga një platformë.

Krijo fushata të ndryshme me coupon apo pop-up për të mbledhur leads të klientëve potencialë.

Email Marketing e lidhur me CRM për të nisur dhe për të programuar fushata email marketingu duke monitoruar performancën në kohë reale nga platforma.

Qendër kontrolli me të gjitha të dhënat e biznesit tënd, qe nga vizitat e faqes web deri tek suksesi i posteve në facebook.

Engagers përfshijnë klientët e tu me website dhe app që dëshiron. Përveç elementëve të Hashtag Platform mund të integrohet edhe Whatsapp 4 Business.
 
 
 
 
 

Produktivitet


Platforma Hashtag është e fokusuar të ofrojë një sistem të menaxhimit të klientëve 360oº; që nga menaxhimi i kontakteve, menaxhimi i dokumentave e deri tek takimet me klientët.

Benefitet kyçe
Menaxhimi i kontakteve dhe historikut të komunikimit dhe ndërveprimit me ta. Në një vend të vetëm.

Kalendar takimesh dhe për të mos humbur asnjë klient edhe kur biznesi yt është i mbyllur.

Call me Back për të mos humbur asnjë telefonatë edhe kur nuk ke kohë të përgjigjesh.

GSuite. Gmail i personalizuar me emrin e biznesit tënd dhe të gjitha aplikacionet google që zevendësojnë Office 360oº dhe më shumë.

App për IOS dhe Android, për të menaxhuar dhe kontrolluar sipërmarrjen dhe agjendën online edhe nga smartphone.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fol Me Një Konsulent

 
 
 
Request appointment:
Date:
Select time:
Can't find a time?Leave your details
Fill contact information
The appointment was booked successfuly. You will be notified when the appointment is confirmed.