next21
 
 
 
 

Çfarë bëjmë?


A e ke menduar ndonjëherë se çfarë do të ndodhte me sipërrmarjen tënde nëse për një moment aktiviteti yt do të transferohej në një lagje të madhe? Me mijëra, qindra mijëra apo edhe miliona konsumatorë vetëm të produktit apo shërbimit tënd. Po po, të gjithë banorët e lagjes janë konsumatorë të produktit dhe shërbimit tënd. Imagjino sikur të kesh një pozicion bash në mes të kësaj lagjeje, ku të gjithë të mund të shihnin vitrinën tënde. Të gjithë të mund të lexojnë dhe të shikojnë reklamat e tua. Të gjithë të mund të hynë e dalin lirshëm brenda dyqanit tënd. Të gjithë të mund të komunikojnë me ty apo stafin tënd. Të mund të bënin rezervime të shërbimit apo blerje të produkteve të tua.

E pamundur? Aspak!

Hidhi pak sytë përreth dhe shiko me vëmendje të gjithë ata që të rrethojnë. Dil nga zyra dhe ndiq me kujdes të gjithë njerëzit që ndodhen në rrugë. Në kafe. Në zyra dhe në ambjente të tjera.

Çfarë kanë të përbashkët?

Pothuajse të ... Read more
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kërko një takim

 
 
 
Request appointment:
Date:
Select time:
Can't find a time?Leave your details
Fill contact information
The appointment was booked successfuly. You will be notified when the appointment is confirmed.