Digital Blog

9 arsye përse biznesi yt ka nevojë për një faqe web

Nëse jeni pronar i një biznesi, ose sapo po e hapni atë, mund të mendoni se nuk ka përfitim për të patur një faqe interneti kur mund të bësh gjithçka në mediat sociale. Apo ndoshta ju mendoni se një faqe internet profesionale është shumë e shtrenjtë për ju.Gabim!Ndoshta ju jeni në brezin që nuk u ...
Lexo më shumë...

A i duhet biznesit tim prezenca online?

Kur diskutohet për digjitalizimin e bizneseve të vogla, shqetësimet që hasen janë pothuajse të njëjta pavarësisht sektorit të biznesit. Këtu janë dhjetë nga pyetjet më të zakonshme dhe shqetësimet e pronarëve të bizneseve të vogla, që paraqiten kur diskutohet për të patur një faqe interneti.Pyetja ...
Lexo më shumë...

13 arsye përse biznesi yt ka nevojë për marketing digjital

Marketingu digjital është procesi i promovimit të një biznesi apo marke lidhur me produktet dhe shërbimet e tij në internet duke përdorur mjete për të ofruar mesazhe promocionale të marketingut në një audiencë të synuar. Internet marketing përmban një gamë të gjerë taktikash dhe strategjish të ...
Lexo më shumë...

Ja pse çdo biznes i vogël ka nevojë për marketing digjital

Kur biznesi i vogël fillon të funksionojë, fokusi shpesh është se si të marrin grupin e parë të klientëve përmes derës. Ata mbështeten në format tradicionale të reklamimit, pa menduar të përdorin marketing digjital. Ata besojnë se meqënëse ata e dinë se ofrojnë një produkt apo shërbim të mirë, ...
Lexo më shumë...

Cili është Revolucioni i Katërt Industrial?

Çfarë po ndodh me botën? Gjithçka po ndryshon.Ideja e qenies njerëzore është një lloj koncepti natyror që do të ndryshojë. Trupat tanë do të jenë kaq hi-tech, sa ne nuk do të jemi në gjendje të dallojmë mes asaj që është e natyrshme dhe asaj që është artificiale. Brenda kokave tona është organizimi ...
Lexo më shumë...

Si të rrisësh të ardhurat e biznesit tënd në botën online!

Nëse nuk ke prezencë digjitale, ti nuk ekzistonNë botën e sotme të drejtuar nga interneti, të përdorësh marketing digjital është kthyer në një domosdoshmëri. Me mbi 3 miliardë përdoruesish të internetit në mbarë botën, kushdo me pak mend gjykon se krijimi i një faqeje interneti ështe jetike për çdo ...
Lexo më shumë...

A do që biznesi yt i vogël të jetë një magnet klientësh?

Problemi i madh i bizneseve të vogla...Biznesi i vogël shumicën e rasteve përjeton kohë të vështira ose dështon, jo për shkak se konsumatorët nuk duan të blejnë produktet e tyre, por sepse konsumatorët as nuk e dinë se produktet/shërbimet e tyre ekzistojnë.Biznesi i vogël përjeton një problem të ...
Lexo më shumë...

Përparësitë për një biznes online

Prania digjitale Ky është ndoshta avantazhi më i dukshëm. Prezenca online, (nëpërmjet mjeteve të tilla si dyqanet online, rrjetet sociale, blogjet, faqet e korporatave etj), shumëfishon dukshmërinë e kompanisë dhe të kanaleve të shitjes. Për disa kompani, kjo prani është fokusi i ...
Lexo më shumë...
 
 
next21