Çdo shërbim online është 80% më i shpejtë se ai klasik.

 
 

E-commerce

 

Siguro shërbimin më të shpejtë për klientët e tu 24/7

 
 
 
 
 
 

Katalog online

 
Vitrina virtuale është e aksesueshme kudo dhe kurdo. Mund të arrihet nga çdo aparat i mençur në desktop dhe mobile. Është i lidhur me çdo hapësirë tjetër online (Facebook, Instagram etj). Në të mund të pasqyroni listën e plotë të produkteve dhe shërbimeve. Sistemi bën të mundur ruajtjen e të dhënave të çdo personi që ka bashkëvepruar me platformën për t'i targetuar ata në një moment të dytë.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Menaxho shitjet

 
Prezantoni produktet vizualisht shoqëruar me një tekst shpjegues. Mundësojini klientëve të kryejnë procesin e blerjeve tërësisht online, që nga porosia deri te pagesa nëpërmjet sistemit tonë të sigurt të transaksioneve monetare. Ofro kupona, produkte dhe kode promocionalë. Rimbursoni klientët që kanë hasur problematika. Qëndroni në kontakt me ta për t'i përditësuar mbi statusin e porosisë së tyre.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Online Booking

 
Bëjeni sa më të thjeshtë kontaktin me klientët nëpërmjet agjendës online. Rezervoni takime, biseda telefonike dhe planifikojini ato në momentin më të përshtatshëm. Komunikoni me prospektët në mënyrë konstante nëpërmjet e-mail dhe mesazheve (call me back; instant messaging) duke i përditësuar me informacion. Regjistro të dhënat e tyre në Hashtag CRM për të mos humbur asnjë klient potencial.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pagesa online

 
Sistemi i pagesës bën të mundur transaksionin e sigurt të parave nga çdo kartë bankare dhe të gjitha sistemet e pagimit PSP të njohura (PayPal, WePay, First Data, Authorize.Net). Statusi i porosisë ndryshon automatikisht në bazë të çdo risie në procesin e blerjes. Kontaktoni vazhdimisht me çdo vizitor i cili nuk ka përfunduar procesin (abandoned carts). Dërgoni faturat dhe çdo dokument tjetër të blerjes automatikisht nëpërmjet e-mail.