92% e përdoruesve janë të predispozuar të marrin shërbimin tuaj nëse i ofrohet një kupon.

 
 

CRM & Marketing

 

Shndërro vizitorët e tu në klientë të kënaqur e të përhershëm

 
 
 
 
 
 

Costumer relation managment

 
Menaxhimi i marrëdhënieve me klientin është një pikë kyçe në formulimin e strategjisë suaj të shitjeve. Sipas statistikave 54% e bizneseve dallojnë menjëherë rritje të shitjeve dhe më shumë feedback nga klientët që në fillim të implementimit. 87% e kompanive e kanë integruar në telefonat e tyre celularë, duke mos humbur asnjë të re edhe teksa janë në lëvizje. Me ndihmën e CRM, çdo lëvizje e biznesit tuaj do të ketë më efekt dhe më shumë rezultat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nga vizitorë në klientë

 
Nëpërmjet gjeneruesve të ndjekësve (lead booster) ju mund të mbani pas vetes çdo vizitor që hyn në faqen e web. Përfshini ndjekësit tuaj duke ju bërë të mundur të regjistrohen në postën tuaj virtuale (subscribe forms), të lënë numrin e kontaktit e të përfitojnë oferta. Ndërkohë ju katalogoni informacionin e tyre për t'i kontaktuar në fushata të mëvonshme reklamimi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

E-mail marketing

 
Komunikoni me klientët tuaj potencialë nëpërmjet e-maileve. Informojini mbi të rejat më të fundit, përditësojini mbi ofertat dhe risitë, ofroni kupona dhe produkte promocioni. Analizoni ecurinë e fushatës suaj nga paneli i kontrollit (dashboard).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Call me back

 
Shërbimi juaj i klientit do të jetë ekselent. Ju nuk do të humbisni më asnjë telefonatë nga klientët tuaj dhe përpjekjet e tyre për t'ju kontaktuar do të minimizohen. Shumë vizitorë në online tërhiqen nëse nuk marrin vëmendjen dhe shërbimin që meritojnë. Pakënaqësia e tyre është shumë e kushtueshme për ju. Me call me back do të jetë njësoj si të keni një recepsion të gatshëm për t'ju shërbyer klientëve në çdo moment.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coupons & Deals

 
Krijoni kupona dhe promocione nëpërmjet Hashtag Product Catalog. Dizenjojini tërësisht dhe implementojini në faqen tuaj web ose rrjete sociale. Regjistrojini vizitorët e interesuar në CRM për t'i targetuar përsëri në të ardhmen.